Patiëntenportaal

Uitleg patiëntportaal

Door in te loggen in het patiëntportaal kunt u meteen een aantal zaken regelen met onze huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan.  Zo kunt u onder andere herhaalmedicatie bestellen, laboratoriumuitslagen inzien en een email-consult versturen aan de huisarts.

 

Hoe vraagt u het patiëntenportaal aan?

Wilt u gebruik gaan maken van het patiëntportaal? Geef dit dan door aan de assistenten. Zij zal u aanmelden met behulp van uw persoonlijke gegevens. U ontvangt per mail een link om de inschrijving te activeren en een mail met instructies hoe u dit kunt doen.

Om gebruik te kunnen maken van het patiëntportaal heeft u een eigen email en mobiel telefoonnummer nodig.

 

Wat kunt u met het patiëntportaal?

   • Uw medicatie herhalen. Dit geldt alleen voor chronische medicatie.
   • Een vraag stellen aan uw huisarts. Indien u een eenvoudige vraag heeft, waar u niet direct antwoord op hoeft te hebben, kunt u een e-consult naar uw huisarts sturen. Dit geldt dus niet voor spoedeisende vragen! Uw huisarts beantwoordt deze vraag binnen 2 werkdagen.
   • Uw medisch dossier inzien
   • Uw laboratoriumuitslagen inzien

Op dit moment is het niet mogelijk om online afspraken te maken voor het spreekuur. Indien u een afspraak op het spreekuur wenst, kunt u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Translate »
Call Now Button